Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228)
Prehrambeni aditivi su tvari poznatog kemijskog sastava, koji se ne konzumiraju kao hrana, niti su tipičan sastojak hrane, bez obzira na prehrambenu vrijednost, već se dodaju hrani sa svrhom poboljšanja tehnološkog učinka i zadržavanja određenih senzorskih svojstava. U aditive koji imaju široku prim...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001061086 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 21 (2019), 3 ; str. 269-278 |
Glavni autori: | Stražanac, Danijela (Author), Gross-Bošković, Andrea, Hengl, Brigita, Bašić, Sandra, Sokolić-Mihalak, Darja |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.21.3.5 Hrčak |