Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228)

Prehrambeni aditivi su tvari poznatog kemijskog sastava, koji se ne konzumiraju kao hrana, niti su tipičan sastojak hrane, bez obzira na prehrambenu vrijednost, već se dodaju hrani sa svrhom poboljšanja tehnološkog učinka i zadržavanja određenih senzorskih svojstava. U aditive koji imaju široku prim...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001061086/Similar
Matična publikacija: Meso (Online)
21 (2019), 3 ; str. 269-278
Glavni autori: Stražanac, Danijela (Author), Gross-Bošković, Andrea, Hengl, Brigita, Bašić, Sandra, Sokolić-Mihalak, Darja
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.21.3.5
Hrčak

APA stil citiranja

Stražanac, D. (2019). Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228): Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228) [Elektronička građa]. Meso (Online), p. 1.

Chicago stil citiranja

Stražanac, Danijela. "Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228): Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228) [Elektronička građa]." 2019: 1.

MLA stil citiranja

Stražanac, Danijela. "Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228): Konzerviranje rakova upotrebom sumpornog dioksida i sulfita (E 220 – E 228) [Elektronička građa]." 2019: 1.