|
|
|
|
LEADER |
01540naa a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01001084909 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20201216100759.0 |
007 |
ta |
008 |
201216s2018 ci a | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001084909
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Hrković Porobija, Amina
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Dušične tvari kao parametri kvalitete Livanjskog i Travničkog sira =
|b Nitrogen matter as parameters of the quality of the Livno and Travnik cheese /
|c Amina Hrković-Porobija, Aida Hodžić, Mensur Vegara, Almira Softić, Aida Kavazović, Husein Ohran, Vinko Batinić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Nitrogen matter as parameters of the quality of the Livno and Travnik cheese
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 14 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
0 |
|a Sir
|a Zrenje
|a Kvaliteta hrane
|a Dušične tvari
|a Livanjski sir
|a Travnički sir
|
700 |
1 |
|
|a Hodžić, Aida
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vegara, Mensur
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Softić, Almira
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kavazović, Aida
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Ohran, Husein
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Batinić, Vinko
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Krmiva
|x 0023-4850
|g 60 (2018), 2 ; str. 55-61
|w nsk.(HR-ZaNSK)000007092
|
776 |
0 |
|
|a Hrković Porobija, Amina
|t Dušične tvari kao parametri kvalitete Livanjskog i Travničkog sira
|w nsk.(HR-ZaNSK)001041824
|
981 |
|
|
|b B05/18
|
998 |
|
|
|b migo2012
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/220217
|y Elektronička verzija članka
|