|
|
|
|
LEADER |
01710nam a2200385 i 4500 |
001 |
NSK01001141811 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220712121920.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
220629s2022 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001141811
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.2.08
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 543.54
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Ivić, Ivana,
|c inženjerka prehrambenog inženjerstva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Reverzna osmoza i nanofiltracija :
|b utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon : doktorska disertacija /
|c Ivana Ivić ; voditelj, mentor Anita Pichler.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a 164 str. :
|b ilustr. (pretežno u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 31 cm +
|e 1 optički disk (CD-R).
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2022.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 151-164.
|
504 |
|
|
|a Summary: Reverse osmosis and nanofiltration : the influence of concentration on bioactive compounds and aroma of Cabernet Sauvignon red wine.
|
650 |
|
7 |
|a Vino i vinarstvo
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Crna vina
|x Sastav
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Reverzna osmoza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Nanofiltracija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Bioaktivni spojevi
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kromatografija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2206
|c sdio2207
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729883
|