Reverzna osmoza i nanofiltracija
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001141811/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Ivić, Ivana, inženjerka prehrambenog inženjerstva (Dissertant), Pichler, Anita (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek,
2022.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729883 |
APA stil citiranja
Ivić, I., & Pichler, A. (2022). Reverzna osmoza i nanofiltracija: Reverzna osmoza i nanofiltracija : utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaIvić, Ivana, and Anita Pichler. Reverzna osmoza i nanofiltracija: Reverzna osmoza i nanofiltracija : utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon : doktorska disertacija. Osijek, 2022.
MLA stil citiranjaIvić, Ivana, and Anita Pichler. Reverzna osmoza i nanofiltracija: Reverzna osmoza i nanofiltracija : utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon : doktorska disertacija. Osijek, 2022.