Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001145420/Similar
Ostali autori: Novoselić, Anja (Dissertant), Brkić Bubola, Karolina (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2022.
Predmet:

APA stil citiranja

Novoselić, A., & Brkić Bubola, K. (2022). Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Novoselić, Anja, and Karolina Brkić Bubola. Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.

MLA stil citiranja

Novoselić, Anja, and Karolina Brkić Bubola. Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.