Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001145420/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Novoselić, Anja (Dissertant), Brkić Bubola, Karolina (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2022.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Novoselić, A., & Brkić Bubola, K. (2022). Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaNovoselić, Anja, and Karolina Brkić Bubola. Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.
MLA stil citiranjaNovoselić, Anja, and Karolina Brkić Bubola. Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja: Utjecaj prirodnih dodataka na bazi lista masline tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorska svojstva proizvedenih ulja : doktorski rad = Influence of natural additives based on olive leaves during olive processing on quality, nutritional and sensory properties of produced oil : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.