|
|
|
|
LEADER |
01367naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001149737 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220929141355.0 |
007 |
ta |
008 |
190606s2019 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001149737
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Flanjak, Ivana
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Physicochemical characteristics of Croatian royal jelly /
|c Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Ilijana Vukadin, Marin Kovačić, Zlatko Puškadija, Blanka Bilić Rajs.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 270-271.
|
653 |
|
0 |
|a Matična mliječ
|a Hranjivost
|a Nutritivna svojstva
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Kakvoća
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Primorac, Ljiljana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vukadin, Ilijana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovačić, Marin,
|c agronom
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Puškadija, Zlatko
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Bilić Rajs, Blanka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 11 (2019), 2 ; str. 266-271
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
776 |
0 |
|
|a Flanjak, Ivana
|t Physicochemical characteristics of Croatian royal jelly
|w nsk.(HR-ZaNSK)001064856
|
981 |
|
|
|b B18/19
|
998 |
|
|
|b milo2209
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/230441
|y Elektronička verzija članka
|