Utjecaj zamjene dijela slada kukuruznom krupicom i pšenicom na pokazatelje kvalitete i koloidnu stabilnost piva = The influence of partial substitution of malt with maize grits and wheat on quality parameters and colloidal stability of beer

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000235575/Details
Glavni autor: Krstanović, Vinko (-)
Ostali autori: Marić, V. (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2000.
Predmet:
LEADER 01090nam 2200301 i 4500
001 ZAG01000235575
003 HR-ZaZAG
008 100515s2000 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000235575 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Krstanović, Vinko 
245 1 0 |a Utjecaj zamjene dijela slada kukuruznom krupicom i pšenicom na pokazatelje kvalitete i koloidnu stabilnost piva = The influence of partial substitution of malt with maize grits and wheat on quality parameters and colloidal stability of beer :  |b magistarski rad /  |c Vinko Krstanović ; voditelj dr. V. Marić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2000. 
300 |a 106 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: srpanj 2000 
500 |a Biokemijsko inženjerstvo 
653 |a bistroća 
653 |a koloidna stabilnost 
653 |a krupica 
653 |a pivo 
700 1 |a Marić, V. 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 6M/00 
886 0 |2 unimarc  |b 00869iam0 2200229 4500