|
|
|
|
LEADER |
01090nam 2200301 i 4500 |
001 |
ZAG01000235575 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2000 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000235575
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Krstanović, Vinko
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj zamjene dijela slada kukuruznom krupicom i pšenicom na pokazatelje kvalitete i koloidnu stabilnost piva = The influence of partial substitution of malt with maize grits and wheat on quality parameters and colloidal stability of beer :
|b magistarski rad /
|c Vinko Krstanović ; voditelj dr. V. Marić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2000.
|
300 |
|
|
|a 106 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: srpanj 2000
|
500 |
|
|
|a Biokemijsko inženjerstvo
|
653 |
|
|
|a bistroća
|
653 |
|
|
|a koloidna stabilnost
|
653 |
|
|
|a krupica
|
653 |
|
|
|a pivo
|
700 |
1 |
|
|a Marić, V.
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 6M/00
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00869iam0 2200229 4500
|