Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242117/Similar
Glavni autor: Komes, Draženka (-)
Ostali autori: Lovrić, Tomislav (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2003.
Predmet:

APA stil citiranja

Komes, D., & Lovrić, T. (2003). Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Komes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.

MLA stil citiranja

Komes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.