Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242117/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Komes, Draženka (-) |
Ostali autori: | Lovrić, Tomislav (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2003.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Komes, D., & Lovrić, T. (2003). Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaKomes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.
MLA stil citiranjaKomes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.