Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242936/Details
Glavni autor: Đugum, Jelena (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2007.
Predmet:
LEADER 01115nam 2200325 i 4500
001 ZAG01000242936
003 HR-ZaZAG
008 100515s2007 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000242936 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Đugum, Jelena 
245 1 0 |a Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour :  |b doktorska disertacija /  |c Jelena Đugum ; voditelj dr. D. Ćurić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2007. 
300 |a 137 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 31.05.2007 
504 |a Bibliografija: str. 127-136 
504 |a Kazalo 
653 |a pšenično brašno T-400 
653 |a cerealna dječja hrana 
653 |a optimizacija 
653 |a HTST ekstruzija 
700 1 |a Ćurić, Duška 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 9D/07 
886 0 |2 unimarc  |b 00892iam0 2200253 4500