|
|
|
|
LEADER |
01115nam 2200325 i 4500 |
001 |
ZAG01000242936 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2007 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242936
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Đugum, Jelena
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour :
|b doktorska disertacija /
|c Jelena Đugum ; voditelj dr. D. Ćurić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2007.
|
300 |
|
|
|a 137 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 31.05.2007
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 127-136
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a pšenično brašno T-400
|
653 |
|
|
|a cerealna dječja hrana
|
653 |
|
|
|a optimizacija
|
653 |
|
|
|a HTST ekstruzija
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 9D/07
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00892iam0 2200253 4500
|