Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242936/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Đugum, Jelena (-) |
Ostali autori: | Ćurić, Duška (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2007.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Đugum, J., & Ćurić, D. (2007). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaĐugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.
MLA stil citiranjaĐugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.