Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242936/Similar
Glavni autor: Đugum, Jelena (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2007.
Predmet:

APA stil citiranja

Đugum, J., & Ćurić, D. (2007). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Đugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.

MLA stil citiranja

Đugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.