Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549938/Similar
Glavni autor: Nanjara, Ljiljana (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:

APA stil citiranja

Nanjara, L., & Ćurić, D. (2011). Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread: Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Nanjara, Ljiljana, and Duška Ćurić. Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread: Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2011.

MLA stil citiranja

Nanjara, Ljiljana, and Duška Ćurić. Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread: Usporedna analiza objektivne i subjektivne kakvoće različitih vrsta kruha = Comparative analysis of objective and subjective quality of different types of bread : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2011.