Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550434/Similar
Glavni autor: Žanetić, Mirella (-)
Ostali autori: Štrucelj, Dubravka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2009.
Predmet:

APA stil citiranja

Žanetić, M., & Štrucelj, D. (2009). Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Žanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.

MLA stil citiranja

Žanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.