Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550434/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Žanetić, Mirella (-) |
Ostali autori: | Štrucelj, Dubravka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2009.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Žanetić, M., & Štrucelj, D. (2009). Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaŽanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.
MLA stil citiranjaŽanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.