Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000124996/Details
Matična publikacija: Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji
22 (1992), 3 ; str. 475-490
Glavni autor: Hardi, Jovica (-)
Ostali autori: Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00989caa a2200277 ir4500
001 NSK01000124996
003 HR-ZaNSK
008 950607s1994 ci ||| ||hrv
015 |a HP94-3092  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)125136 
035 |9 (HR-ZaNSK)950607074 
035 |a (HR-ZaNSK)000124996 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.146:637.12 
080 |a 637.146:635.655 
100 1 |a Hardi, Jovica 
245 1 0 |a Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka /  |c Jovica Hardi, Predrag Novaković. 
504 |a Bibliografija: 6 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Jogurt  |a Sojino mlijeko 
700 1 |a Novaković, Predrag,  |c inženjer prehrambene biotehnologije 
773 0 |t Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji  |x 0352-1346  |g 22 (1992), 3 ; str. 475-490  |w nsk.(HR-ZaNSK)000000496 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B594 
886 0 |2 unimarc  |b 00695iaa2 2200217 450