Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000124996/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji 22 (1992), 3 ; str. 475-490 |
Glavni autor: | Hardi, Jovica (-) |
Ostali autori: | Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Hardi, J., & Novaković, P. (1994). Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka. Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, p. 2.
Chicago stil citiranjaHardi, Jovica, and Predrag Novaković. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka." 1994: 2.
MLA stil citiranjaHardi, Jovica, and Predrag Novaković. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka." 1994: 2.