Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000124996/Similar
Matična publikacija: Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji
22 (1992), 3 ; str. 475-490
Glavni autor: Hardi, Jovica (-)
Ostali autori: Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Hardi, J., & Novaković, P. (1994). Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka. Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, p. 2.

Chicago stil citiranja

Hardi, Jovica, and Predrag Novaković. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka." 1994: 2.

MLA stil citiranja

Hardi, Jovica, and Predrag Novaković. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka: Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta iz mješavine kravljeg i sojinog mlijeka." 1994: 2.