Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije
Sažetak: Dosadašnja istraživanja procesa termomehaničke želatinizacije i enzimatske likvefakcije škroba u ekstruderu su ukazale na mogućnost korištenja ekstrudera kao sastavnog dijela kontinuiranog procesa hidrolize škroba. Cilj ovog rada je bio ispitati mogućnost proizvodnje maltodekstrina, glukozn...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000167648/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Ćurić, Duška (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
D. Ćurić,
1995
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Ćurić, D. (1995). Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić.
Chicago stil citiranjaĆurić, Duška. Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić, 1995.
MLA stil citiranjaĆurić, Duška. Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić, 1995.