Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije

Sažetak: Dosadašnja istraživanja procesa termomehaničke želatinizacije i enzimatske likvefakcije škroba u ekstruderu su ukazale na mogućnost korištenja ekstrudera kao sastavnog dijela kontinuiranog procesa hidrolize škroba. Cilj ovog rada je bio ispitati mogućnost proizvodnje maltodekstrina, glukozn...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000167648/Similar
Glavni autor: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Ćurić, 1995
Predmet:

APA stil citiranja

Ćurić, D. (1995). Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić.

Chicago stil citiranja

Ćurić, Duška. Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić, 1995.

MLA stil citiranja

Ćurić, Duška. Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije: Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću [alfa]-amilaze tijekom procesa ekstruzije = Continuous gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a thermostable [alfa]-amylase in a twin screw extruder : disertacija. Zagreb: D. Ćurić, 1995.