Determination of diglycerides in virgin olive oil, salami and cheese by solid phase extraction

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000172651/Details
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
33 (1995), 2/3 ; str. 97-101
Glavni autor: Koprivnjak, Olivera (-)
Ostali autori: Bertacco, G. (-), Boschelle, O., Conte, L. S.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01267caa a2200337 ir4500
001 NSK01000172651
003 HR-ZaNSK
008 960920s1995 ci ||| ||eng
015 |a HP95-4296  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)172853 
035 |9 (HR-ZaNSK)960920009 
035 |a (HR-ZaNSK)000172651 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 547.915:664.3 
080 |a 664.3:547.915 
100 1 |a Koprivnjak, Olivera 
245 1 0 |a Determination of diglycerides in virgin olive oil, salami and cheese by solid phase extraction /  |c Olivera Koprivnjak, G. Bertacco, O. Boshelle and L. S. Conte. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 2nd Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, 15-17.6.1994. 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Digliceridi, određivanje  |a Prehrambeni proizvodi, digliceridi 
700 1 |a Bertacco, G. 
700 1 |a Boschelle, O. 
700 1 |a Conte, L. S. 
773 0 |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija  |x 0352-9193  |g 33 (1995), 2/3 ; str. 97-101  |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B7-8/95 
998 |c dkr, 970725  |c ikak9807  |c jvli9808 
886 0 |2 unimarc  |b 01048iaa2 2200277 450