Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000193916/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 46 (1996), 2 ; str. 101-110 |
Glavni autor: | Božanić, Rajka (-) |
Ostali autori: | Tratnik, Ljubica (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Božanić, R., & Tratnik, L. (1996). Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta. Mljekarstvo, p. 6.
Chicago stil citiranjaBožanić, Rajka, and Ljubica Tratnik. "Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta." 1996: 6.
MLA stil citiranjaBožanić, Rajka, and Ljubica Tratnik. "Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta." 1996: 6.