Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000193916/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
46 (1996), 2 ; str. 101-110
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Božanić, R., & Tratnik, L. (1996). Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta. Mljekarstvo, p. 6.

Chicago stil citiranja

Božanić, Rajka, and Ljubica Tratnik. "Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta." 1996: 6.

MLA stil citiranja

Božanić, Rajka, and Ljubica Tratnik. "Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta: Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka te njihove mješavine na tijek fermentacije jogurta." 1996: 6.