Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000206641/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 46 (1996), 4 ; str. 239-250 |
Glavni autor: | Božanić, Rajka (-) |
Ostali autori: | Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (1996). Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja. Mljekarstvo, p. 6.
Chicago stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja." 1996: 6.
MLA stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja." 1996: 6.