Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000206641/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
46 (1996), 4 ; str. 239-250
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (1996). Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja. Mljekarstvo, p. 6.

Chicago stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja." 1996: 6.

MLA stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja: Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja." 1996: 6.