Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000226359/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 48 (1998), 1 ; str. 15-26 |
Glavni autor: | Vahčić, Nada (-) |
Ostali autori: | Uršulin-Trstenjak, Natalija (-), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Vahčić, N., Uršulin-Trstenjak, N., & Hruškar, M. (1998). Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode. Mljekarstvo, p. 8.
Chicago stil citiranjaVahčić, Nada, Natalija Uršulin-Trstenjak, and Mirjana Hruškar. "Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode." 1998: 8.
MLA stil citiranjaVahčić, Nada, Natalija Uršulin-Trstenjak, and Mirjana Hruškar. "Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode." 1998: 8.