Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000226359/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
48 (1998), 1 ; str. 15-26
Glavni autor: Vahčić, Nada (-)
Ostali autori: Uršulin-Trstenjak, Natalija (-), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Vahčić, N., Uršulin-Trstenjak, N., & Hruškar, M. (1998). Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode. Mljekarstvo, p. 8.

Chicago stil citiranja

Vahčić, Nada, Natalija Uršulin-Trstenjak, and Mirjana Hruškar. "Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode." 1998: 8.

MLA stil citiranja

Vahčić, Nada, Natalija Uršulin-Trstenjak, and Mirjana Hruškar. "Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova: Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova : optimizacija putem Simpleks metode." 1998: 8.