Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000232638/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 48 (1998), 2 ; str. 63-74 |
Glavni autor: | Božanić, Rajka (-) |
Ostali autori: | Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (1998). Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja. Mljekarstvo, p. 8.
Chicago stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja." 1998: 8.
MLA stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja." 1998: 8.