Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000232638/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
48 (1998), 2 ; str. 63-74
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (1998). Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja. Mljekarstvo, p. 8.

Chicago stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja." 1998: 8.

MLA stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja: Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja." 1998: 8.