Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291646/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
50 (2000), 3 ; str. 199-208
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01086caa a2200337 ir4500
001 NSK01000291646
003 HR-ZaNSK
005 20220802140903.0
008 010823s2000 ci ||| ||hrv
015 |a HP00-4830  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)291956 
035 |9 (HR-ZaNSK)410823033 
035 |a (HR-ZaNSK)000291646 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.146 
080 |a 663.1:613.2 
100 1 |a Božanić, Rajka 
245 1 0 |a Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka /  |c Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 17 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Jogurt  |2 nskps 
650 7 |a Kozji jogurt  |2 nskps 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
700 1 |a Marić, Olivera 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 50 (2000), 3 ; str. 199-208  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B8/00 
998 |a dimo0108  |a bokp0109  |c dbro0208  |c mzoi2208 
886 0 |2 unimarc  |b 00925iaa2 2200265 450