Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291646/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 50 (2000), 3 ; str. 199-208 |
Glavni autor: | Božanić, Rajka (-) |
Ostali autori: | Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (2000). Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka. Mljekarstvo.
Chicago stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka." 2000.
MLA stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka." 2000.