Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291646/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
50 (2000), 3 ; str. 199-208
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Marić, Olivera
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Božanić, R., Tratnik, L., & Marić, O. (2000). Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka. Mljekarstvo.

Chicago stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka." 2000.

MLA stil citiranja

Božanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Olivera Marić. "Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka: Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvedenog od kozjeg i kravljeg mlijeka." 2000.