|
|
|
|
LEADER |
00982caa a2200253 ir4500 |
001 |
NSK01000338359 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
910612s1990 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP91-0604
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)338758
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)910612003
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000338359
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 66.093:664.047
|
100 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
245 |
1 |
0 |
|a Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju /
|c A. [Andrija] Pozderović i T. [Tomislav] Lovrić.
|
500 |
|
|
|a Znanstveni skup "Sušenje u prehrambenoj industriji", Zagreb, 4-5.6.1990
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 22 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
700 |
1 |
|
|a Lovrić, Tomislav,
|c prehrambeni tehnolog
|
773 |
0 |
|
|t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
|x 0352-9193
|g 28 (1990), 4 ; str. 173-175
|w nsk.(HR-ZaNSK)000019479
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00710naa2 2200181 450
|