Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000338359/Details
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
28 (1990), 4 ; str. 173-175
Glavni autor: Pozderović, Andrija (-)
Ostali autori: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
LEADER 00982caa a2200253 ir4500
001 NSK01000338359
003 HR-ZaNSK
008 910612s1990 ci ||| ||hrv
015 |a HP91-0604  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)338758 
035 |9 (HR-ZaNSK)910612003 
035 |a (HR-ZaNSK)000338359 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 66.093:664.047 
100 1 |a Pozderović, Andrija 
245 1 0 |a Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju /  |c A. [Andrija] Pozderović i T. [Tomislav] Lovrić. 
500 |a Znanstveni skup "Sušenje u prehrambenoj industriji", Zagreb, 4-5.6.1990 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Summary 
700 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
773 0 |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija  |x 0352-9193  |g 28 (1990), 4 ; str. 173-175  |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 
981 |p CRO 
886 0 |2 unimarc  |b 00710naa2 2200181 450