Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000338359/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija 28 (1990), 4 ; str. 173-175 |
Glavni autor: | Pozderović, Andrija (-) |
Ostali autori: | Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
APA stil citiranja
Pozderović, A., & Lovrić, T. (1990). Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju. Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija, p. 8.
Chicago stil citiranjaPozderović, Andrija, and Tomislav Lovrić. "Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju." 1990: 8.
MLA stil citiranjaPozderović, Andrija, and Tomislav Lovrić. "Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju." 1990: 8.