Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000338359/Similar
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
28 (1990), 4 ; str. 173-175
Glavni autor: Pozderović, Andrija (-)
Ostali autori: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv

APA stil citiranja

Pozderović, A., & Lovrić, T. (1990). Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju. Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija, p. 8.

Chicago stil citiranja

Pozderović, Andrija, and Tomislav Lovrić. "Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju." 1990: 8.

MLA stil citiranja

Pozderović, Andrija, and Tomislav Lovrić. "Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju: Mogućnosti zadržavanja i vraćanja arome u dehidriranim proizvodima s posebnim osvrtom na liofilizaciju." 1990: 8.