Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000635323/Details
Glavni autor: Babić, Jurislav (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : J. Babić, 2007.
Predmet:
LEADER 01325cam a2200337 ir4500
001 NSK01000635323
003 HR-ZaNSK
005 20081203112228.0
006 m d
007 coocg ---aaaaa
008 070522s2007 ci m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)636946 
035 |a (HR-ZaNSK)000635323 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664.25(043.3)(086)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Babić, Jurislav 
245 1 0 |a Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke  |h [Elektronička građa] :  |b doktorski rad /  |c Jurislav Babić ; [voditelj Drago Šubarić]. 
256 |a Tekstovni podaci 
260 |a Osijek :  |b J. Babić ,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 1 optički disk (CD-R) :  |b u bojama ;  |c 12 cm. 
500 |a Stv. nasl. s nasl zaslona 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2007. 
504 |a Bibliografija 
504 |a Summary 
530 |a Dostupno i u tiskanom obliku 
538 |a Zahtjevi sustava: Pentium 4; 9,77 GB RAM; Windows XP; Adobe Reader; čitač CD-ROM-a 
650 7 |a Kukuruzni škrob  |2 nskps 
776 0 |t Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke  |w nsk.(HR-ZaNSK)000635322 
981 |p CRO  |r HRB2007 
998 |m vško0705  |c mvri080527