Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000635323/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Babić, Jurislav (-) |
Vrsta građe: | CD-ROM |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek :
J. Babić,
2007.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Babić, J. (2007). Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić.
Chicago stil citiranjaBabić, Jurislav. Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić, 2007.
MLA stil citiranjaBabić, Jurislav. Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić, 2007.