Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000635323/Similar
Glavni autor: Babić, Jurislav (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : J. Babić, 2007.
Predmet:

APA stil citiranja

Babić, J. (2007). Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić.

Chicago stil citiranja

Babić, Jurislav. Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić, 2007.

MLA stil citiranja

Babić, Jurislav. Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke: Utjecaj acetiliranja i dodatak na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: J. Babić, 2007.