Proizvodnja svježeg probiotičkog sira s dodatkom transglutaminaze

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000686628/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
57 (2007), 1 ; str. 15-29
Glavni autor: Radošević, Vinka (-)
Ostali autori: Tonković, Katarina (-), Gregurek, Ljerka, Kos, Blaženka, Šušković, Jagoda
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01071caa a2200337 ir4500
001 NSK01000686628
003 HR-ZaNSK
005 20111219083959.0
007 ta
008 090113s2007 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)689070 
035 |a (HR-ZaNSK)000686628 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a 57  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Radošević, Vinka 
245 1 0 |a Proizvodnja svježeg probiotičkog sira s dodatkom transglutaminaze /  |c Vinka Radošević, Katarina Tonković, Ljerka Gregurek, Blaženka Kos, Jagoda Šušković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed 
504 |a Summary 
653 |a Sir  |a Kemijski sastav 
653 |a Probiotici  |a Djelovanje 
700 1 |a Tonković, Katarina 
700 1 |a Gregurek, Ljerka 
700 1 |a Kos, Blaženka 
700 1 |a Šušković, Jagoda 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 57 (2007), 1 ; str. 15-29  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B08/07  |p CRO 
998 |a rado090113  |c rpeo111219