Proizvodnja svježeg probiotičkog sira s dodatkom transglutaminaze
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000686628/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 57 (2007), 1 ; str. 15-29 |
Glavni autor: | Radošević, Vinka (-) |
Ostali autori: | Tonković, Katarina (-), Gregurek, Ljerka, Kos, Blaženka, Šušković, Jagoda |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
LEADER | 01071caa a2200337 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000686628 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20111219083959.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 090113s2007 ci ||| ||hrv | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)689070 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000686628 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a hrv |b eng | |
042 | |a croatica | ||
080 | |a 636/639 |2 MRF 1998. | ||
080 | |a 57 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Radošević, Vinka | |
245 | 1 | 0 | |a Proizvodnja svježeg probiotičkog sira s dodatkom transglutaminaze / |c Vinka Radošević, Katarina Tonković, Ljerka Gregurek, Blaženka Kos, Jagoda Šušković. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 23 jed | ||
504 | |a Summary | ||
653 | |a Sir |a Kemijski sastav | ||
653 | |a Probiotici |a Djelovanje | ||
700 | 1 | |a Tonković, Katarina | |
700 | 1 | |a Gregurek, Ljerka | |
700 | 1 | |a Kos, Blaženka | |
700 | 1 | |a Šušković, Jagoda | |
773 | 0 | |t Mljekarstvo |x 0026-704X |g 57 (2007), 1 ; str. 15-29 |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 | |
981 | |b B08/07 |p CRO | ||
998 | |a rado090113 |c rpeo111219 |