|
|
|
|
LEADER |
01188caa a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000718832 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120828090246.0 |
007 |
ta |
008 |
091109s2008 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)721408
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000718832
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Benković, Maja
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta /
|c Maja Benković, Blaženka Kos, Katarina Tonković, Andreja Leboš, Jagoda Šušković, Ljerka Gregurek.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 112-114
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Bifidobacterium animals subsp. lactis
|a Inulin
|a Transglutaminaza
|a Jogurt
|a Fermentacija
|
700 |
1 |
|
|a Kos, Blaženka
|
700 |
1 |
|
|a Tonković, Katarina
|
700 |
1 |
|
|a Leboš Pavunc, Andreja
|
700 |
1 |
|
|a Šušković, Jagoda
|
700 |
1 |
|
|a Gregurek, Ljerka
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 58 (2008), 2 ; str. 95-115
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B11/08
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo091109
|c vol2o120828
|