Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000719987/Details
Glavni autor: Škrabal, Svjetlana (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : S. Škrabal, 2009.
Predmet:
LEADER 01315cam a2200337 ir4500
001 NSK01000719987
003 HR-ZaNSK
005 20091221114730.0
006 m d
007 coocg ---aaaaa
008 091120s2009 ci m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)722567 
035 |a (HR-ZaNSK)000719987 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 663.911(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Škrabal, Svjetlana 
245 1 0 |a Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada  |h [Elektronička građa] :  |b doktorski rad /  |c Svjetlana Škrabal ; [voditelj Drago Šubarić]. 
256 |a Tekstovni podaci 
260 |a Osijek :  |b S. Škrabal,  |c 2009.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 1 optički disk (CD-R) :  |b u bojama ;  |c 12 cm. 
500 |a Stv. nasl. s nasl. zaslona 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2009. 
504 |a Bibliografija 
504 |a Summary 
530 |a Dostupno i u tiskanom obliku 
538 |a Zahtjevi sustava: Pentium 4; Windows XP; Adobe Reader; čitač CD-ROM-a 
650 7 |a Čokolada  |x Reološke karakteristike  |2 nskps 
776 0 |t Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada  |w nsk.(HR-ZaNSK)000719954 
981 |p CRO  |r HRB2009 
998 |m vško0911  |c sdio091215  |m vhop0912