|
|
|
|
LEADER |
01315cam a2200337 ir4500 |
001 |
NSK01000719987 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20091221114730.0 |
006 |
m d |
007 |
coocg ---aaaaa |
008 |
091120s2009 ci m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)722567
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000719987
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 663.911(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Škrabal, Svjetlana
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada
|h [Elektronička građa] :
|b doktorski rad /
|c Svjetlana Škrabal ; [voditelj Drago Šubarić].
|
256 |
|
|
|a Tekstovni podaci
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b S. Škrabal,
|c 2009.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 1 optički disk (CD-R) :
|b u bojama ;
|c 12 cm.
|
500 |
|
|
|a Stv. nasl. s nasl. zaslona
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2009.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija
|
504 |
|
|
|a Summary
|
530 |
|
|
|a Dostupno i u tiskanom obliku
|
538 |
|
|
|a Zahtjevi sustava: Pentium 4; Windows XP; Adobe Reader; čitač CD-ROM-a
|
650 |
|
7 |
|a Čokolada
|x Reološke karakteristike
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada
|w nsk.(HR-ZaNSK)000719954
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2009
|
998 |
|
|
|m vško0911
|c sdio091215
|m vhop0912
|