Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000719987/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Škrabal, Svjetlana (-) |
Vrsta građe: | CD-ROM |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek :
S. Škrabal,
2009.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Škrabal, S. (2009). Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal.
Chicago stil citiranjaŠkrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.
MLA stil citiranjaŠkrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.