Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000719987/Similar
Glavni autor: Škrabal, Svjetlana (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : S. Škrabal, 2009.
Predmet:

APA stil citiranja

Škrabal, S. (2009). Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal.

Chicago stil citiranja

Škrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.

MLA stil citiranja

Škrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.