Evaluation of milk and dairy products by electronic tongue
Elektronski jezik ili senzor okusa prilično je dobro razvijen u posljednjih desetak godina, zahvaljujući njegovu velikom potencijalu u kontroli kvalitete prehrambenih proizvoda. Temeljen je na elektrokemijskim senzorima u kombinaciji s multivarijantnim analizama podataka. Cilj ovog rada bio je pomoć...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742300 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 59 (2009), 3 ; str. 193-200 |
Glavni autor: | Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (-) |
Ostali autori: | Major, Nikola (-), Krpan, Marina, Panjkota Krbavčić, Ines, Šarić, Goran, inženjer prehrambene tehnologije, Marković, Ksenija, inženjerka prehrambene tehnologije, Vahčić, Nada |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Mljekarstvo |