Evaluation of milk and dairy products by electronic tongue

Elektronski jezik ili senzor okusa prilično je dobro razvijen u posljednjih desetak godina, zahvaljujući njegovu velikom potencijalu u kontroli kvalitete prehrambenih proizvoda. Temeljen je na elektrokemijskim senzorima u kombinaciji s multivarijantnim analizama podataka. Cilj ovog rada bio je pomoć...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742300
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 3 ; str. 193-200
Glavni autor: Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Major, Nikola (-), Krpan, Marina, Panjkota Krbavčić, Ines, Šarić, Goran, inženjer prehrambene tehnologije, Marković, Ksenija, inženjerka prehrambene tehnologije, Vahčić, Nada
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo