Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000770547/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja 33 (2010), 4 ; str. 100-109 |
Glavni autor: | Pozderović, Andrija (-) |
Ostali autori: | Pichler, Anita (-), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Pozderović, A., Pichler, A., & Moslavac, T. (2010). Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina. Glasnik zaštite bilja, p. 3.
Chicago stil citiranjaPozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.
MLA stil citiranjaPozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.