Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000770547/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
33 (2010), 4 ; str. 100-109
Glavni autor: Pozderović, Andrija (-)
Ostali autori: Pichler, Anita (-), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Pozderović, A., Pichler, A., & Moslavac, T. (2010). Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina. Glasnik zaštite bilja, p. 3.

Chicago stil citiranja

Pozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.

MLA stil citiranja

Pozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.