Free radical scavenging activity and phenolic content in strawberry fruit and jam

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789413/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 3 ; str. 155-159
Glavni autor: Bursać Kovačević, Danijela (-)
Ostali autori: Levaj, Branka (-), Dragović-Uzelac, Verica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01173caa a2200289 i 4500
001 NSK01000789413
003 HR-ZaNSK
005 20120921102914.0
007 ta
008 111208s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789413 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Bursać Kovačević, Danijela 
245 1 0 |a Free radical scavenging activity and phenolic content in strawberry fruit and jam /  |c Danijela Bursać Kovačević, Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 3rd International Congress of Technologists for Post-Harvest Technology, Stubičke Toplice, 18th and 20th November 2008 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
653 0 |a Jagoda  |a Džem  |a Fenoli  |a Antioksidansi  |a Skladištenje 
700 1 |a Levaj, Branka 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 3 ; str. 155-159 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111208  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=73075  |y Elektronička verzija članka