Potential application of yeast β-glucans in food industry

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789740/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 4 ; str. 277-282
Glavni autor: Zechner-Krpan, Vesna (-)
Ostali autori: Petravić, Vlatka (-), Panjkota Krbavčić, Ines, Grba, Slobodan, Berković, Katarina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01178caa a2200313 i 4500
001 NSK01000789740
003 HR-ZaNSK
005 20120921090627.0
007 ta
008 111212s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789740 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Zechner-Krpan, Vesna 
245 1 0 |a Potential application of yeast β-glucans in food industry /  |c Vesna Zechner-Krpan, Vlatka Petravić-Tominac, Ines Panjkota-Krbavčić, Slobodan Grba, Katarina Berković. 
246 3 |a Potential application of yeast beta-glucans in food industry 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 281-282 
653 0 |a Kvasac  |a β-glukan  |a Polisaharidi 
700 1 |a Petravić, Vlatka 
700 1 |a Panjkota Krbavčić, Ines 
700 1 |a Grba, Slobodan 
700 1 |a Berković, Katarina 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 4 ; str. 277-282 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111212  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=74850  |y Elektronička verzija članka