Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790149/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
2 (2010), 1 ; str. 1-8
Glavni autor: Ljubić Herceg, Ivana (-)
Ostali autori: Šubarić, Drago (-), Babić, Josip, agronom, Herceg, Zoran
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01141caa a2200313 i 4500
001 NSK01000790149
003 HR-ZaNSK
005 20221103130327.0
007 ta
008 111214s2010 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000790149 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ljubić Herceg, Ivana 
245 1 0 |a Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice /  |c Ivana Ljubić Herceg, Drago Šubarić, Josip Babić, Zoran Herceg. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Pšenični škrob  |a Reološka svojstva  |a Pastozna svojstva  |a Želatinizacija 
700 1 |a Šubarić, Drago 
700 1 |a Babić, Josip,  |c agronom 
700 1 |a Herceg, Zoran 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 2 (2010), 1 ; str. 1-8 
981 |b B11/10  |p CRO 
998 |a rado111214  |c vol1o130115  |p 1412MĐSi 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89737  |y Elektronička verzija članka