|
|
|
|
LEADER |
01141caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000790149 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20221103130327.0 |
007 |
ta |
008 |
111214s2010 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000790149
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Ljubić Herceg, Ivana
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice /
|c Ivana Ljubić Herceg, Drago Šubarić, Josip Babić, Zoran Herceg.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 22 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Pšenični škrob
|a Reološka svojstva
|a Pastozna svojstva
|a Želatinizacija
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Josip,
|c agronom
|
700 |
1 |
|
|a Herceg, Zoran
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 2 (2010), 1 ; str. 1-8
|
981 |
|
|
|b B11/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a rado111214
|c vol1o130115
|p 1412MĐSi
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89737
|y Elektronička verzija članka
|