Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna i teksturalna svojstva suspenzija škroba pšenice
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827406 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 6 (2011), 3/4 ; str. 134-140 |
Glavni autor: | Vidić, Bože (-) |
Ostali autori: | Vukušić, Tomislava (-), Ljubić Herceg, Ivana, Šubarić, Drago, Ačkar, Đurđica, Brnčić, Mladen, Rimac Brnčić, Suzana, Režek Jambrak, Anet, Karlović, Sven, Herceg, Zoran |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: