Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna i teksturalna svojstva suspenzija škroba pšenice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827406
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
6 (2011), 3/4 ; str. 134-140
Glavni autor: Vidić, Bože (-)
Ostali autori: Vukušić, Tomislava (-), Ljubić Herceg, Ivana, Šubarić, Drago, Ačkar, Đurđica, Brnčić, Mladen, Rimac Brnčić, Suzana, Režek Jambrak, Anet, Karlović, Sven, Herceg, Zoran
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka