Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000801034/Details
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
34 (2011), 1 ; str. 68-76
Glavni autor: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Pozderović, Andrija (-), Pichler, Anita, Slačanac, Vedran, Đurkan, Tomislav, inženjer prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01103caa a2200313 i 4500
001 NSK01000801034
003 HR-ZaNSK
005 20120425095558.0
007 ta
008 120313s2011 ci ||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000801034 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 665  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Moslavac, Tihomir,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
245 1 0 |a Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja /  |c Tihomir Moslavac, Andrija Pozderović, Anita Pichler, Vedran Slačanac, Tomislav Đurkan. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 19 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Bučino ulje  |a Oksidacijska stabilnost  |a Prirodni antioksidansi  |a Oven test 
700 1 |a Pozderović, Andrija 
700 1 |a Pichler, Anita 
700 1 |a Slačanac, Vedran 
700 1 |a Đurkan, Tomislav,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
773 0 |t Glasnik zaštite bilja  |x 0350-9664  |g 34 (2011), 1 ; str. 68-76 
981 |b B03/11  |p CRO 
998 |a dalo120313  |a dals120425