Influence of different extracts addition on total phenols, anthocyanin content and antioxidant activity of blackberry juice during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000809495/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
3 (2011), 1 ; str. 9-15
Glavni autor: Kopjar, Mirela (-)
Ostali autori: Bilić Rajs, Blanka (-), Piližota, Vlasta
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01051caa a2200277 i 4500
001 NSK01000809495
003 HR-ZaNSK
005 20140306125804.0
007 ta
008 120618s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000809495 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kopjar, Mirela 
245 1 0 |a Influence of different extracts addition on total phenols, anthocyanin content and antioxidant activity of blackberry juice during storage /  |c Mirela Kopjar, Blanka Bilić, Vlasta Piližota. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 38 jed. 
653 0 |a Antocijanini  |a Fenoli  |a Antioksidativno djelovanje  |a Antioksidansi 
700 1 |a Bilić Rajs, Blanka 
700 1 |a Piližota, Vlasta 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 3 (2011), 1 ; str. 9-15 
981 |b B05/11  |p CRO 
998 |a tino120618 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=105558  |y Elektronička verzija članka