Promjena udjela laktoze nakon fermentacije mlijeka različitim mikrobnim kulturama

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000813693/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
61 (2011), 2 ; str. 161-167
Glavni autor: Vinko, Ivana, inženjerka prehrambene industrije (-)
Ostali autori: Božanić, Rajka (-), Golem, Željka, Kesner-Koren, Inga, Mahnet, Stjepan
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01152caa a2200325 i 4500
001 NSK01000813693
003 HR-ZaNSK
005 20120910085147.0
007 ta
008 120827s2011 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000813693 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Vinko, Ivana,  |c inženjerka prehrambene industrije 
245 1 0 |a Promjena udjela laktoze nakon fermentacije mlijeka različitim mikrobnim kulturama /  |c Ivana Vinko, Rajka Božanić, Željka Golem, Inga Kesner-Koren, Stjepan Mahnet. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Laktoza  |a Mliječna kiselina  |a Mlijeko  |a Mliječni proizvodi  |a Fermentacija 
700 1 |a Božanić, Rajka 
700 1 |a Golem, Željka 
700 1 |a Kesner-Koren, Inga 
700 1 |a Mahnet, Stjepan 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 61 (2011), 2 ; str. 161-167 
981 |b B06/11  |p CRO 
998 |a tino120827 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103072  |y Elektronička verzija članka