|
|
|
|
LEADER |
01152caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000813693 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120910085147.0 |
007 |
ta |
008 |
120827s2011 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000813693
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Vinko, Ivana,
|c inženjerka prehrambene industrije
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjena udjela laktoze nakon fermentacije mlijeka različitim mikrobnim kulturama /
|c Ivana Vinko, Rajka Božanić, Željka Golem, Inga Kesner-Koren, Stjepan Mahnet.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 23 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Laktoza
|a Mliječna kiselina
|a Mlijeko
|a Mliječni proizvodi
|a Fermentacija
|
700 |
1 |
|
|a Božanić, Rajka
|
700 |
1 |
|
|a Golem, Željka
|
700 |
1 |
|
|a Kesner-Koren, Inga
|
700 |
1 |
|
|a Mahnet, Stjepan
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 61 (2011), 2 ; str. 161-167
|
981 |
|
|
|b B06/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino120827
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103072
|y Elektronička verzija članka
|