Histological and chemical characteristics of mechanically deboned meat of broiler chickens

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000819032/Details
Matična publikacija: Veterinarski arhiv (Tisak)
81 (2011), 2 ; str. 273-283
Glavni autor: Botka-Petrak, Karmen (-)
Ostali autori: Hraste, Ante (-), Lucić, Hrvoje, Gottstein, Željko, Đuras, Martina, Jakšić, Slavica, Petrak, Tomislav, veterinar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01273caa a2200361 i 4500
001 NSK01000819032
003 HR-ZaNSK
005 20121005105646.0
007 ta
008 121005s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000819032 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 619  |2 MRF 1998. 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Botka-Petrak, Karmen 
245 1 0 |a Histological and chemical characteristics of mechanically deboned meat of broiler chickens /  |c Karmen Botka-Petrak, Ante Hraste, Hrvoje Lucić, Željko Gottstein, Martina Đuras Gomerčić, Slavica Jakšić and Tomislav Petrak. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 281-282 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Meso  |a Pilići  |a Perad  |a Histologija 
700 1 |a Hraste, Ante 
700 1 |a Lucić, Hrvoje 
700 1 |a Gottstein, Željko 
700 1 |a Đuras, Martina 
700 1 |a Jakšić, Slavica 
700 1 |a Petrak, Tomislav,  |c veterinar 
773 0 |t Veterinarski arhiv (Tisak)  |x 0372-5480  |g 81 (2011), 2 ; str. 273-283 
981 |b B08/11  |p CRO 
998 |a rpeo121005 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=100599  |y Elektronička verzija članka