|
|
|
|
LEADER |
01270caa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000863155 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20140603132357.0 |
007 |
ta |
008 |
131122s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863155
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Šic Žlabur, Jana
|
245 |
1 |
0 |
|a Possibilities of using high intensity ultrasound technology with stevia :
|b a review /
|c Jana Šic Žlabur, Sandra Voća, Nadica Dobričević, Mladen Brnčić, Filip Dujmić, Sven Karlović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 60 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Stevia rebaudiana Bertoni
|a Ultrazvuk visokog intenziteta
|a Steviozid
|a Prirodna sladila
|a Fenolni spojevi
|
700 |
1 |
|
|a Voća, Sandra
|
700 |
1 |
|
|a Dobričević, Nadica
|
700 |
1 |
|
|a Brnčić, Mladen
|
700 |
1 |
|
|a Dujmić, Filip
|
700 |
1 |
|
|a Karlović, Sven
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), 3/4 ; str. 152-158
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=139921
|y Elektronička verzija članka
|