Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000870500/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
4 (2012), 1 ; str. 9-18
Glavni autor: Brkić Bubola, Karolina (-)
Ostali autori: Koprivnjak, Olivera (-), Sladonja, Barbara, Škevin, Dubravka, Belobrajić, Ivana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01231caa a2200325 i 4500
001 NSK01000870500
003 HR-ZaNSK
005 20150319103752.0
007 ta
008 140214s2012 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000870500 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |h eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Brkić Bubola, Karolina 
245 1 0 |a Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola /  |c Karolina Brkić Bubola, Olivera Koprivnjak, Barbara Sladonja, Dubravka Škevin, Ivana Belobrajić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 39 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Djevičansko maslinovo ulje  |a Rok berbe maslina  |a Kvaliteta  |a Pokazatelji kvalitete  |a Senzorska svojstva  |a Kemijski sastav 
700 1 |a Koprivnjak, Olivera 
700 1 |a Sladonja, Barbara 
700 1 |a Škevin, Dubravka 
700 1 |a Belobrajić, Ivana 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 4 (2012), 1 ; str. 9-18 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a sapo140214 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126220  |y Elektronička verzija članka