Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000872312/Details
Glavni autor: Zamberlin, Šimun (-)
Ostali autori: Samaržija, Dubravka (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:
LEADER 01436cam a2200337 i 4500
001 NSK01000872312
003 HR-ZaNSK
005 20150512131242.0
007 ta
008 140310s2013 ci a m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000872312 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 636/637  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Zamberlin, Šimun 
245 1 0 |a Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt :  |b toplinska obrada mlijeka i dodatak Lactobacillus rhamnosus GG : doktorski rad = Functional sheep's milk set yoghurt : heat treatment of milk and addition of Lactobacillus rhamnosus GG : doctoral thesis /  |c Šimun Zamberlin ; mentor, supervisor Dubravka Samaržija. 
246 3 1 |a Functional sheep's milk set yoghurt : heat tretment of milk and addition of Lactobacillus rhamnosus GG 
260 |a Zagreb,  |c 2013. 
300 |a 168, V listova :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2013. 
504 |a Bibliografija: listovi 136-163, I-V. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Mlijeko  |x Toplinska obrada  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Ovčje mlijeko  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Jogurt  |x Mikrobiologija  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Samaržija, Dubravka  |4 ths 
710 2 |a Agronomski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2013 
998 |m vško1403  |c ktuo150420  |o iple1505