Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000872312/Similar
Glavni autor: Zamberlin, Šimun (-)
Ostali autori: Samaržija, Dubravka (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:

APA stil citiranja

Zamberlin, Š., & Samaržija, D. (2013). Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt: Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt : toplinska obrada mlijeka i dodatak Lactobacillus rhamnosus GG : doktorski rad = Functional sheep's milk set yoghurt : heat treatment of milk and addition of Lactobacillus rhamnosus GG : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Zamberlin, Šimun, and Dubravka Samaržija. Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt: Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt : toplinska obrada mlijeka i dodatak Lactobacillus rhamnosus GG : doktorski rad = Functional sheep's milk set yoghurt : heat treatment of milk and addition of Lactobacillus rhamnosus GG : doctoral thesis. Zagreb, 2013.

MLA stil citiranja

Zamberlin, Šimun, and Dubravka Samaržija. Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt: Funkcionalni čvrsti ovčji jogurt : toplinska obrada mlijeka i dodatak Lactobacillus rhamnosus GG : doktorski rad = Functional sheep's milk set yoghurt : heat treatment of milk and addition of Lactobacillus rhamnosus GG : doctoral thesis. Zagreb, 2013.