Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000874080/Details
Glavni autor: Tomić-Potrebuješ, Iva (-)
Ostali autori: Budić-Leto, Irena (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:
LEADER 01595nam a2200349 i 4500
001 NSK01000874080
003 HR-ZaNSK
005 20150620101232.0
007 ta
008 140327s2013 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000874080 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 633/635  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Tomić-Potrebuješ, Iva 
245 1 0 |a Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali :  |b doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis /  |c Iva Tomić-Potrebuješ ; mentor, supervisor Irena Budić-Leto. 
246 3 1 |a Influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. 
260 |a Zagreb,  |c 2013. 
300 |a 142 lista :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. 
504 |a Bibliografija: listovi 126-138, [143-144]. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Prošek  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Grožđe  |x Sušenje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vinova loza  |x Dozrijevanje  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Budić-Leto, Irena  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2013 
998 |m vsik1403  |c ktuo150423