|
|
|
|
LEADER |
01595nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000874080 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150620101232.0 |
007 |
ta |
008 |
140327s2013 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000874080
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 633/635
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Tomić-Potrebuješ, Iva
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali :
|b doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis /
|c Iva Tomić-Potrebuješ ; mentor, supervisor Irena Budić-Leto.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv.
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 142 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 126-138, [143-144].
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Prošek
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Grožđe
|x Sušenje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vinova loza
|x Dozrijevanje
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Budić-Leto, Irena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2013
|
998 |
|
|
|m vsik1403
|c ktuo150423
|