Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000874080/Similar
Glavni autor: Tomić-Potrebuješ, Iva (-)
Ostali autori: Budić-Leto, Irena (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:

APA stil citiranja

Tomić-Potrebuješ, I., & Budić-Leto, I. (2013). Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Tomić-Potrebuješ, Iva, and Irena Budić-Leto. Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb, 2013.

MLA stil citiranja

Tomić-Potrebuješ, Iva, and Irena Budić-Leto. Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb, 2013.