|
|
|
|
LEADER |
01336naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000900086 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190701162130.0 |
007 |
ta |
008 |
150226s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000900086
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Leboš Pavunc, Andreja
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibiotic susceptibility and antimicrobial activity of autochthonous starter cultures as safety parameters for fresh cheese production /
|c Andreja Leboš Pavunc, Blaženka Kos, Jasna Beganović, Ksenija Uroić, Dora Bučan, Jagoda Šušković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 28 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Bakterije mliječne kiseline
|a Svježi sir
|a Proizvodnja svježeg sira
|a Antimikrobno djelovanje
|a Rezistencija na antibiotike
|a Kontaminacija hrane
|a Listeria monocytogenes
|
700 |
1 |
|
|a Kos, Blaženka
|
700 |
1 |
|
|a Beganović, Jasna
|
700 |
1 |
|
|a Uroić, Ksenija
|
700 |
1 |
|
|a Bučan Nenadić, Dora
|
700 |
1 |
|
|a Šušković, Jagoda
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 4 ; str. 185-194
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150226
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=163736
|y Elektronička verzija članka
|