Antibiotic susceptibility and antimicrobial activity of autochthonous starter cultures as safety parameters for fresh cheese production

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900086/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
63 (2013), 4 ; str. 185-194
Glavni autor: Leboš Pavunc, Andreja (-)
Ostali autori: Kos, Blaženka (-), Beganović, Jasna, Uroić, Ksenija, Bučan Nenadić, Dora, Šušković, Jagoda
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01336naa a2200337 i 4500
001 NSK01000900086
003 HR-ZaNSK
005 20190701162130.0
007 ta
008 150226s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000900086 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Leboš Pavunc, Andreja 
245 1 0 |a Antibiotic susceptibility and antimicrobial activity of autochthonous starter cultures as safety parameters for fresh cheese production /  |c Andreja Leboš Pavunc, Blaženka Kos, Jasna Beganović, Ksenija Uroić, Dora Bučan, Jagoda Šušković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Bakterije mliječne kiseline  |a Svježi sir  |a Proizvodnja svježeg sira  |a Antimikrobno djelovanje  |a Rezistencija na antibiotike  |a Kontaminacija hrane  |a Listeria monocytogenes 
700 1 |a Kos, Blaženka 
700 1 |a Beganović, Jasna 
700 1 |a Uroić, Ksenija 
700 1 |a Bučan Nenadić, Dora 
700 1 |a Šušković, Jagoda 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 63 (2013), 4 ; str. 185-194 
981 |b B09/13  |p CRO 
998 |a milo150226 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=163736  |y Elektronička verzija članka