|
|
|
|
LEADER |
01218naa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000950359 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20161212140616.0 |
007 |
ta |
008 |
161202s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000950359
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Lončarić, Ante
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of apple by-product as a supplement on antioxidant activity and quality parameters of pasta /
|c A. [Ante ] Lončarić, Indira Kosović, M. [Marko] Jukić, Žaneta Ugarčić, Vlasta Piližota.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 102-103.
|
653 |
|
0 |
|a Tjestenina
|a Kvaliteta
|a Jabuka
|a Fenoli
|a Antioksidativna aktivnost
|
700 |
1 |
|
|a Kosović, Indira,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|
700 |
1 |
|
|a Jukić, Marko,
|c biotehnolog
|
700 |
1 |
|
|a Ugarčić-Hardi, Žaneta
|
700 |
1 |
|
|a Piližota, Vlasta
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 6 (2014), 2 ; str. 97-103
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B09/14
|
998 |
|
|
|a lblo1612
|a bokd1612
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=194585
|y Elektronička verzija članka
|