Kinetics of the degradation of anthocyanins, phenolic acids and flavonols during heat treatments of freeze-dried sour cherry marasca paste

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950507/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
52 (2014), 1 ; str. 101-108
Glavni autor: Zorić, Zoran, kemičar (-)
Ostali autori: Dragović-Uzelac, Verica (-), Pedisić, Sandra, Kurtanjek, Želimir, Elez Garofulić, Ivona
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01240naa a2200313 i 4500
001 NSK01000950507
003 HR-ZaNSK
005 20170206152926.0
007 ta
008 161205s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950507 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 004  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Zorić, Zoran,  |c kemičar 
245 1 0 |a Kinetics of the degradation of anthocyanins, phenolic acids and flavonols during heat treatments of freeze-dried sour cherry marasca paste /  |c Zoran Zorić, Verica Dragović-Uzelac, Sandra Pedisić, Želimir Kurtanjek and Ivona Elez Garofulić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 49 jed. 
653 0 |a Višnja  |a Maraska  |a Fenoli  |a Kinetika razgradnje  |a 3D modeliranje 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Pedisić, Sandra 
700 1 |a Kurtanjek, Želimir 
700 1 |a Elez Garofulić, Ivona 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 52 (2014), 1 ; str. 101-108  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B11/14 
998 |a lblo1612  |a rped1702 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=175271  |y Elektronička verzija članka